FAQ

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Det korte svar er nej. Hos HiFi-Scandinavia.dk har vi vores faste kanaler, hvor vi opkøber vintage HiFi. Vil du have en god pris for dit HiFi, så kan vi anbefale Gul og Gratis eller dba.dk

Load More

HiFi-Scandinavia.dk opkøber kun HiFi gennem vores faste kanaler og faste samarbejdspartnere. Vi kan ikke tilbyde at købe dit brugte HiFi. Vi har desværre heller ikke ressourcer til at vurdere dit HiFi for dig, men vi kan anbefale HiFiShark.com til at søge inspiration. Husk på, at prisen på brugt HiFi og vintage HiFi generelt er afhængig af mange ting. Herunder den kosmetisk stand samt måske vigtigst – den tekniske stand. Meget vintage HiFi har nået en alder på 30-40 år og her begynder elektrolytter samt flere andre elektroniske og mekaniske komponenter altså at skulle udskiftes for at få en tilfredsstillende lyd og betjening. Derfor kan prisen på eksempelvis samme type forstærker eller andet svinge fra få hundrede kroner op til flere tusinde kroner alt efter om udstyret er blevet serviceret og evt. renoveret af en fagkyndig  eller om “dyret” blot spiller.

Load More

I webshoppen på HiFi-Scandinavia.dk kan du betale med VISA/Dankort, Mastercard eller via MobilePay. Du kan desværre ikke betale med det “gamle” Dankort alene. Har du ikke nogen af ovenstående betalingsmuligheder, så er det muligt at lave en netbank-overførsel på dit varekøb. Dette kan gøres efter forudgående aftale med os på Tlf. 23 98 94 43 eller via mail@jakob-larsen.dk

Load More

Nej – det har vi ikke. HiFi-Scandinavia.dk drives som en netbutik og vi har ingen fysisk butik eller showroom. Virksomheden drives fra vores landejendom i Nordjylland, hvor det efter aftale er muligt at komme og afprøve vores HiFi. Bemærk, at alt er pakket væk i lagersystem, men er du interesseret i en bestemt type forstærker, receiver, højttaler eller andet, så er det muligt at finde disse ting frem og afprøve dem sammen – dog kun efter forudgående aftale.  Kontakt Jakob Larsen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk for at lave en aftale.

Load More

Ja – vi sender med GLS til nærmeste Pakkeshop for kun Kr. 49,-. Det er også muligt at få leveret med GLS direkte til privat- eller erhvervsadresse mod et leveringsgebyr på Kr. 79,-.
Bemærk! Vi sender kun pakker op til 20 kg med GLS. Tunge og store højttalere, forstærkere, receivere m.m. over 20 kg’s pakkevægt kan kun leveres på palle med Danske Fragtmænd for Kr. 475,-. 

Load More

Ja – det kan du godt, men kun efter forudgående aftale. HiFi-Scandinavia.dk drives som en netbutik og vi har ingen fysisk butik eller showroom. Du kan dog afhente dit varekøb på vores landejendom i Nordjylland efter forudgående aftale. Ønsker du at reservere en vare vil vi i nogen tilfælde opkræve dig et depositum, før vi ligger varen til side. Kontakt Jakob Larsen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk for at høre nærmere.

Load More

Nej – det kan vi desværre ikke tilbyde dig. Vi har egen teknikker tilknyttet, men vi reparerer, servicerer og istandsætter kun vores egne salgsvarer.

Load More

Ja – det har du. Som loven foreskriver har du 14 dages returret/fortrydelsesret på alle varer købt via webshoppen. Ønsker du at returnere/fortryde et varekøb, så er det vigtigt, at du straks gør os opmærksom på det på mail@jakob-larsen.dk

Du skal selv betale for returforsendelsen til HiFi-Scandinavia.dk – Vi modtager ikke varer sendt til pakkeshop. Returneringer skal sendes direkte til vores adresse. Sørg for at pakke varen godt og forsvarligt ind samt at du sender med T&T nr., så din returforsendelse kan spores. Fra vi modtager din returforsendelse har vi op til 14 dage til at kontrolle varens stand og returnere dit købsbeløb. Du modtager varens pris samt den billigste forsendelse (Kr. 49,-) retur. Har du betalt merpris for at få sendt varen direkte hjem til dig eller via fragtmand på palle, modtager du stadig kun Kr. 49,- retur. HiFi-Scandinavia.dk har i følge købeloven ret til, at reducere det tilbagebetalte beløb, hvis varen åbenbart er brugt eller skadet og har forringet handelsmæssig værdi.

Load More

Ja- det kan du tro. Når du køber vintage HiFi hos HiFi-Scandinavia.dk er rådgivning altid med i købet. Har du spørgsmål til, hvilket udstyr passer sammen, streaming, opsætning og lignende, så er du altid velkommen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk

Load More

HiFi-Scandinavia.dk er en del af virksomheden “LARSEN” med cvr.nr. 25966031. Virksomheden ejes og drives af Jakob T. Larsen udfra vores landejendom i Nordjylland. Udover salg af vintage HiFi, beskæftiger vi os blandet andet med konsulenttjeneste indenfor IT. Se evt. mere på www.jakob-larsen.dk – Vi har eksisteret siden år 2001 og interessen for vintage HiFi udspringer sig fra en årelang passion for elektronik og HiFi.

Load More

Der er mange gode grunde til at vælge vintage HiFi fremfor at købe nyt.

  • Kvaliteten – 1970’erne var simpelthen HiFi’ens guldalder.
  • Genbrug er bedre for miljøet end “køb og smid væk” – kulturen.
  • Udseendet – Intet Bilka plastik-anlæg kan matche udseendet med en stor flot receiver eller forstærker fra 70’erne.
  • Vintage HiFi har knapper man kan dreje på og betjene fremfor “menuer man farer vild i” i moderne anlæg.
  • Glæden ved at eje et stykke kvalitets håndværk, som såfremt det bliver passet, behandlet og serviceret korrekt kan gå i arv fra generation til generation.

Load More

Som udgangspunkt sælges alle varer efter “først-til-mølle”-princippet. Såfremt du først ønsker at afprøve varen på vores adresse, er det dog muligt at reservere en vare mod indbetaling af et depositum. Kontakt Jakob Larsen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk for at høre nærmere.

Bemærk! Lagerstatus i webshoppen er “real-time” og opdateres automatisk. Det betyder, at du altid kan se om en vare er solgt eller om den stadig er tilgængelig. Du kan af samme grund derfor heller ikke reservere varer udenfor vores normale træffetid – så længe varen er online på webshoppen er den til salg efter “først-til-mølle” – princippet.

Load More