FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Ja – vi giver 90 dages garanti på alt vores vintage HiFi. Herudover giver vi 14 dages returret på online køb. (*Begge dele gælder kun for køb foretaget af kunde bosiddende i EU-landene – der er ingen returret på erhvervskøb). 

(Bemærk – vi giver ikke garanti på varer, som sælges til istandsættelse, som defekt, til reservedele, rene afhentningsvarer m.m.)

Der er mange gode grunde til at vælge vintage HiFi fremfor at købe nyt.

  • Kvaliteten – 1970’erne var simpelthen HiFi’ens guldalder.
  • Genbrug er bedre for miljøet end “køb og smid væk” – kulturen.
  • Udseendet – Intet supermarked plastik-anlæg kan matche udseendet med en stor flot receiver eller forstærker fra 70’erne.
  • Vintage HiFi har knapper man kan dreje på og betjene fremfor “menuer man farer vild i” i moderne anlæg.
  • Glæden ved at eje et stykke kvalitets håndværk, som såfremt det bliver passet, behandlet og serviceret korrekt kan gå i arv fra generation til generation.

Forsendelse i Danmark

Vi tilbyder fri fragt med GLS til nærmeste Pakkeshop. Det er også muligt at få leveret med GLS direkte til privat- eller erhvervs-adresse for kun Kr. 29,-.

Bemærk! Vi sender kun pakker op til 20 kg med GLS. Tunge og store højttalere, forstærkere, receivere m.m. over 20 kg’s pakkevægt kan kun leveres på palle med Fragtmand til Kr. 299,-.  Pallevarer leveres med Fragtmand i grundplan til privat adresse ellers erhvervs-adresse. Leveringen sker i tidsrummet hverdage fra Kl. 07.00 til 17.00.

OBS! Hvis fragtmanden må sætte din forsendelse uden du er hjemme, så skal du skrive det i feltet “Bemærkninger til ordren” og skriv gerne, hvor pakken må sættes. Bemærk! Afsættelse uden kvittering er for modtagers ansvar og risiko.

Forsendelse udenfor Danmark

Vi afsender vintage HiFi, reservedele m.m. til hele verdenen. Læg dit varekøb i kurv og indtast så din adresse. Systemet beregner selv din fragtpris. Vejer dit samlede varekøb over 20 kg, så skal det sendes med special-fragt – kontakt os på mail@jakob-larsen.dk for at få oplyst den korrekte fragtpris – husk at oplyse hele dit navn, adresse, tlf.nr., mail-adresse m.m.

Vi kan anbefale HiFiShark.com til at søge inspiration. Husk på, at prisen på brugt HiFi og vintage HiFi generelt er afhængig af mange ting. Herunder den kosmetisk stand samt måske vigtigst af alt – den tekniske stand. Meget vintage HiFi har nået en alder på 30-40 år og her begynder elektrolytter samt flere andre elektroniske og mekaniske komponenter altså at skulle udskiftes for at få en tilfredsstillende lyd og betjening. Derfor kan prisen på eksempelvis samme type forstærker eller andet svinge fra få hundrede kroner op til flere tusinde kroner alt efter om udstyret er blevet serviceret og evt. renoveret af en fagkyndig  eller om maskinen blot tænder og spiller.

Er du interesseret i at sælge dit vintage HiFi til HiFi-Scandinavia.dk, så læs venligst siden her (kun Danmark)

Lager-status er “live” online. Dvs. at så længe en vare står til at være “På lager” og ikke som reserveret eller andet, så er varen stadig tilgængelig. I samme øjeblik en vare bliver bestilt af en kunde – vil den blive markeret som “Solgt”. Vil du vide mere er du velkommen til at sende en email til mail@jakob-larsen.dk

Køb foretaget fra Danmark

I webshoppen på HiFi-Scandinavia.dk kan du betale med VISA/Dankort, Mastercard eller via MobilePay. Det er også muligt at få finansieret dit køb via SparXpres Finans. 

 

Køb foretaget udenfor Danmark

Du kan betale online for dit varekøb med VISA eller Mastercard. Vi modtager ikke betalinger via PayPal. 

Sikkerheden på HiFi-Scandinavia.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Betalingen varetages af sikkerhedsgodkendt løsning fra Quickpay.

HiFi-Scandinavia.dk drives som en webshop med base fra vores private landejendom i Nordjylland. Det er efter forudgående aftale muligt at komme på vores adresse og afprøve samt få demonstreret vores vintage HiFi.

BEMÆRK! DETTE ER KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE – VI FRABEDER OS VENLIGST, MEN BESTEMT AT DU MØDER OP UDEN AFTALE… 

Kontakt Jakob Larsen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk for at lave en aftale.

 

Ja – det kan du godt, men kun efter forudgående aftale. HiFi-Scandinavia.dk drives som en webshop med base fra vores private landejendom i Nordjylland. Du kan afhente dit varekøb på vores adresse efter forudgående aftale. Ønsker du at reservere en vare vil vi i nogen tilfælde opkræve dig et depositum, før vi ligger varen til side. Kontakt Jakob Larsen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk for at høre nærmere.

BEMÆRK! DETTE ER KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE – VI FRABEDER OS VENLIGST, MEN BESTEMT AT DU MØDER OP UDEN AFTALE… 

Vi sælger serviceret vintage HiFi, men vi får repareret “ude af huset”. Vi kan anbefale og benytter selv Per Tophøj fra Tophøj Teknik – ham kan du finde mere info om her: https://tophojteknik.dk/ 

Bemærk! Har du en forespørgsel via reparation af vare købt hos HiFi-Scandinavia.dk, reklamation eller andet, så skal du dog altid kontakte os direkte. Klik her for at gå til vores kontakt-side. 

Ja – det har du. Som loven foreskriver har du 14 dages returret/fortrydelsesret på alle varer købt via webshoppen. Ønsker du at returnere/fortryde et varekøb, så er det vigtigt, at du straks gør os opmærksom på det på mail@jakob-larsen.dk

Du skal selv betale for returforsendelsen til HiFi-Scandinavia.dk – Vi modtager ikke varer sendt til pakkeshop. Returneringer skal sendes direkte til vores adresse. Sørg for at pakke varen godt og forsvarligt ind samt at du sender med T&T nr., så din returforsendelse kan spores. Fra vi modtager din returforsendelse har vi op til 14 dage til at kontrollere varens stand og returnere dit købsbeløb. Du modtager varens pris retur. Har du betalt merpris for at få sendt varen direkte hjem til dig returneres disse ikke. HiFi-Scandinavia.dk har i følge købeloven ret til at reducere det tilbagebetalte beløb, hvis varen åbenbart er brugt eller skadet og har forringet handelsmæssig værdi.

(*Returret gælder kun for køb foretaget af kunde bosiddende i EU-landene – der er ingen returret på erhvervskøb).
(*Vi giver ikke returret på varer, som sælges til istandsættelse, som defekt, til reservedele, rene afhentningsvarer m.m.)

Ja- det kan du tro. Når du køber vintage HiFi hos HiFi-Scandinavia.dk er rådgivning altid med i købet. Har du spørgsmål til, hvilket udstyr passer sammen, streaming, opsætning og lignende, så er du altid velkommen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk

HiFi-Scandinavia.dk er en del af virksomheden “LARSEN” med cvr.nr. DK25966031. Virksomheden ejes og drives af Jakob T. Larsen ud fra vores landejendom i Nordjylland – Danmark. Udover salg af vintage HiFi, beskæftiger vi os blandet andet med konsulenttjeneste indenfor IT. Se evt. mere på www.jakob-larsen.dk – Vi har eksisteret siden år 2001 og interessen for vintage HiFi udspringer sig fra en årelang passion for elektronik og HiFi.

Som udgangspunkt sælges alle varer efter “først-til-mølle”-princippet. Såfremt du først ønsker at afprøve varen på vores adresse, er det dog muligt at reservere en vare. Kontakt  på mail@jakob-larsen.dk for at høre nærmere. Bemærk, at vi nogle gange vil opkræve et depositum for at reservere en vare.

Bemærk! Lagerstatus i webshoppen er “real-time” og opdateres automatisk. Det betyder, at du altid kan se om en vare er solgt eller om den stadig er tilgængelig. Du kan af samme grund derfor heller ikke reservere varer udenfor vores normale træffetid – så længe varen er online på webshoppen er den til salg efter “først-til-mølle” – princippet.