Køber I mit HiFi?

Hos HiFi-Scandinavia.dk er vintage HiFi vores primære produkt – dvs. forstærkere/receivere/båndoptagere/højttalere m.m. fra 1970’erne og starten af 1980’erne.

Ønsker du at sælge dit vintage HiFi, så er der en mulighed for, at vi måske tager det ind i bytte på vores servicerede HiFi.

  • Vi opkøber kun yderst sjældent i ren handel.

  • Vi indgår ligeså kun byttehandler med penge vores vej.

  • Vi sælger kun egne varer og kan desværre ikke tilbyde komissions-salg.

  • Vi kan IKKE tilbyde at vurdere dit HiFI med henblik på, hvad du selv kan sælge det for på DBA, Gul & Gratis osv. – ønsker du en gratis salgsvurdering, så henviser vi i stedet til Lauritz.com med flere…

Enkelte gange har vi opkøbt dødsboer med elektronik, restlager fra radio-butikker m.m. – bemærk at vi i de tilfælde påregner at alt skal istandsættes og serviceres inden videresalg, hvilket vores købstilbud altid vil afspejle. Mange års erfaring har vist os, at med elektronik i alderen 30-40 år er det nødvendigt grundigt at teste/servicere og næsten altid istandsætte inden videresalg. 

Du er altid velkommen til at sende en email til mail@jakob-larsen.dk med billeder, tekst, info. osv., så svarer vi tilbage når vi har mulighed for det.

Kontakt venligst KUN på email – vi er en lille virksomhed og har desværre ikke kapacitet til at besvare alle de henvendelser på telefonen vedr. køb af HiFi. Tak for forståelsen.

Mvh. Jakob T. Larsen – HiFi-Scandinavia.dk