Hvad koster forsendelse?

Forsendelse i Danmark

Fragt med GLS til nærmeste Pakkeshop koster Kr. 65,-. Det er også muligt at få leveret med GLS direkte til privat- eller erhvervs-adresse for Kr. 85,-.

Bemærk! Vi sender kun pakker op til 20 kg med GLS. Tunge og store højttalere, forstærkere, receivere m.m. over 20 kg’s pakkevægt kan kun leveres på palle med Danske Fragtmænd til Kr. 795,-.  Pallevarer leveres med Danske Fragtmænd i grundplan til privat adresse ellers erhvervs-adresse. Leveringen sker i tidsrummet hverdage fra Kl. 07.00 til 17.00.

OBS! Hvis fragtmanden må sætte din forsendelse uden du er hjemme, så skal du skrive det i feltet “Bemærkninger til ordren” og skriv gerne, hvor pakken må sættes. Bemærk! Afsættelse uden kvittering er for modtagers ansvar og risiko.

Forsendelse udenfor Danmark (International)

Vi afsender vintage HiFi, reservedele m.m. til det meste af verdenen. Læg dit varekøb i kurven og indtast så din adresse. Systemet beregner selv din fragtpris. Kan du ikke finde dit land/region, så send os gerne en email til mail@jakob-larsen.dk – husk at oplyse dit fulde navn, adresse samt hvilken vare du er interesseret i. Herefter vil vi undersøge fragtmulighederne til netop dit land.