FORÅR 2024 - Vi holder lukket pga. sygdom og det er pt. ikke muligt at bestille online. Mails bliver ikke læst eller besvaret. Vi beklager ulejligheden. Vi forventer at være tilbage igen senere på året.

SPRING 2024 - We are closed due to illness and it is currently not possible to order online. Mails will not be read or answered. We apologize for the inconvenience. We expect to be back again later this year..

Mvh. / Best Regards
Jakob Larsen - HiFi-Scandinavia.dk


HiFi-Scandinavia.dk er en del af virksomheden “Larsen” som ejes og drives af Jakob T. Larsen ud fra vores private landejendom i Nordjylland, Danmark.

Udover HiFi-Scandinavia.dk består virksomheden også af Retro-cars.dk, som tilbyder et lille, men stødt voksende udvalg af veteranbiler, klassiske biler, busser samt andet spændende mekanik med en alder på min. 20 år. Herudover beskæftiger vi os med IT-konsulenttjeneste samt design & drift af hjemmesider, webshops m.m.  

HiFi-Scandinavia.dk er opstået gennem en årelang passion og interesse for HiFi og elektronik. Ved en tilfældighed begyndte jeg at handle med brugt HiFi og gennem de sidste 5-6 år har HiFi-Scandinavia.dk etableret sig som en seriøs leverandør og samarbejdspartner på området med brugt & vintage HiFi – såvel både i Danmark som internationalt.

1970’erne var virkelig HiFi’ens guldalder og det er også her vores primære interesse ligger. Gennem HiFi-Scandinavia.dk sælger vi vores servicerede vintage HiFi online og vi afsender dagligt pakker til mange destinationer. 

Vi har i mere end 20 år beskæftiget os med handel og har stor erfaring i kontakten med både private kunder samt erhvervsvirksomheder.

Har du spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Mvh. Jakob T. Larsen

Indehaver af HiFi-Scandinavia.dk

FB_IMG_1677046388561.jpg