Pioneer SX-850 – Toprestaureret vintage receiver

DKK6,999.00

Vintage receiver i høj kvalitet fra Pioneer – model SX-850. Årgang ca. 1976. I meget flot og velholdt stand. 1 ejers. Kosmetisk og teknisk i meget flot stand og maskinen fungerer 100 %. Har gennemgået en 35 timers restaurering af fagkyndig. Sælges med 6 måneders fuld garanti.

Varenummer (SKU): L_Pioneer_SX_850_renoveret_OES Varekategori:

Beskrivelse

Vintage receiver i høj kvalitet fra Pioneer – model SX-850. Årgang ca. 1976. I meget flot og velholdt stand. 1 ejers. Kosmetisk og teknisk i meget flot stand og maskinen fungerer 100 %. Har gennemgået en 35 timers restaurering af fagkyndig.

2 x 65 watt 8 ohm (meget konservativt opgivet – har en del mere end det hjemme), mulighed for 2 sæt højttalere. Udover en meget meget fin FM-stereo modtagelse er der indgang for 2 x Tape, 1 x Aux samt 2 x pladespiller (fin fin RIAA indbygget). Herudover mulighed for tilslutning af hovedtelefoner samt mikrofon + mange filtre/indstillingsmuligheder for lyden. Vægt på ca. 19 kg.

1 ejers maskine, som oprindelig er købt af sømand i Japan i år 1976. Efter jeg købte den har den gennemgået en 35 timers renovering af fagkyndig. Spiller nu fantastisk!

Kan afprøves inden køb hos HiFi-Scandinavia.dk

Kun afhentning grundet størrelse og vægt – sendes ikke!

De store fra Pioneer i 70’erne er fantastiske maskiner – både udseendet, teknikken og ingeniør-arbejdet er i særklasse. Denne renoverede Pioneer SX-850 er i særklasse!

Sælges med 6 måneders fuld garanti.

 

Du kunne også være interesseret i...