* Now with better FedEx International shipping rates - WE SHIP WORLDWIDE *

Revox A77 spolebåndoptager – SOLGT!

Flot og velholdt spolebåndoptager fra Revox – model A77. I org. stand og har kun kørt ganske lidt. 1 ejers maskine.  Støvlåg mangler, men maskinen står kosmetisk og teknisk i flot stand. Maskinen afspiller og spoler fint, men sælges uden klargøring/service. Der skal forventes, at maskinen skal serviceres inden den tages i brug, da den har stået i rigtig mange år uden at have set brug. Inkl. org. manual og servicekit.

Varenummer (SKU): 5b_Revox_A77 Kategori:

Flot og velholdt spolebåndoptager fra Revox – model A77. I org. stand og har kun kørt ganske lidt. 1 ejers maskine.  Støvlåg mangler, men maskinen står kosmetisk og teknisk i flot stand. Maskinen afspiller og spoler fint, men sælges uden klargøring/service.  Der skal forventes, at maskinen skal serviceres inden den tages i brug, da den har stået i rigtig mange år uden at have set brug. Inkl. org . manual og servicekit.

Kan afprøves inden køb.

Afhentningspris – kan sendes for købers regning.

De fleste spolebåndoptagere er efterhånden skruet lidt for meget på gennem årene, men kan du leve med det manglende støvlåg, så står denne helt original og har kun set ganske let brug!

Brand

Revox